Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسمی گفت: افرادی که دچار سفیدی موی زودرس می‌شوند باید سردی مزاج خود را درمان کنند و غذاهایی نظیر آرد سبوس‌دار گندم، نان جو، جوانه‌های گندم و جو و انواع کلم و لوبیا، لبو، توت فرنگی و نخود و... را در وعده‌های غذایی خود بگنجانند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسمی، کارشناس طب سنتی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در قدیم‌الایام سفیدی مو در ایام کهولت و پیری اتفاق می‌افتاد، اما امروزه علاوه‌بر پیری مصرف داروهای مختلف شیمیایی و غذاهای صنعتی، استرس و اضطراب و سردی مزاج باعث سفیدی زودرس موها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه سفیدی زودرس در افراد میانسال و جوان کسالت، افسردگی و یاس و ناامیدی را به همراه دارد تصریح کرد: طب سنتی راه‌های مختلف درمانی برای درمان سفیدی مو دارد.
 
قاسمی بیان داشت: گیاه مریم گلی علاوه‌بر تقویت موی سر تارهای سفید و خاکستری مو را نیز درمان کرده و پوشش می‌دهد که برای این منظور 50 گرم از گیاه خشک مریم گلی یا چز کوهی را با پنج لیوان آب با شعله ملایم حدود 20 دقیقه جوشانده، سپس از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم پنج الی 6 ساعت رنگ پس دهد، سپس محلول را صاف کرده و در یک ظرف شیشه‌ای ریخته و محلول آماده شده را قبل از استحمام به مدت 20 دقیقه بر روی مو قرار داده و به آهستگی ماساژ داده و بعد از آن مو را با شامپو بچه شست و شو داده شود، مجددا مقداری از محلول را روی سر ریخته و بعد از پنج دقیقه مو را آبکشی شود.
 
این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه برگ درخت گردو هم یکی دیگر از موادی است که برای پوشاندن موهای سفید کاربرد دارد، اضافه کرد: همانطور که پوست سبز گردوی تازه دست‌ها را رنگی می‌کند به همان میزان هم جوشانده تهیه شده از برگ گردو برای پنهان کردن موهای سفید بسیار موثر است.
 
قاسمی بیان داشت: افرادی که دچار سفیدی موی زودرس می‌شوند باید سردی مزاج خود را درمان کنند و غذاهایی نظیر آرد سبوس‌دار گندم، نان جو، جوانه‌های گندم  و جو و انواع کلم و لوبیا، لبو، توت فرنگی و نخود و... را در وعده‌های غذایی خود بگنجانند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سفیدی مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، گروه پزشکی بیمارستان کوثر سنندج با هدایت دکتر داوود تاسا فوق تخصص پیوند کبد، عمل تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی را با موفقیت برای بیمار نیازمند به انجام رساندند.

دکتر تاسا در پایان این عمل جراحی با اعلام رضایت از نتیجه جراحی و رضایت از حال عمومی بیمار، گفت: این عمل جراحی معمولا به صورت باز انجام می شود که انجام آن به روش لاپاراسکوپی عوارض و پیامدهای کمتری برای بیماران دارد.

شایان ذکر است در دیالیز صفاقی، لوله‌ای تحت عنوان کاتتر در جدار شکم برای دسترسی دائم به حفره صفاق کار گذاشته می‌شود که از طریق آن محلول دیالیز وارد حفره صفاق می‌شود تا این محلول سموم و آب اضافی بدن بیمار را گرفته و سپس از همان طریق محلول اشباع شده از سموم و آب بدن تخلیه شده و محلول جدید جایگزین شود و انجام این عمل پس از آموزش‌های لازم توسط خود بیمار در منزل به راحتی امکان‌پذیر است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901543

دیگر خبرها

  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس