Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@07:33:35 GMT

رنگ کردن مو با این شرایط ممنوع

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۱۸۱۲

رنگ کردن مو با این شرایط ممنوع

به گزارش جام جم آنلاین، محصولات مراقبت بهداشتی و زیبایی حاوی چندین ماده هستند که اغلب طیف گسترده ای از مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز مانند فتالات ها، پارابن ها، فنول ها، پارابن ها و فلزات سمی را در بر می گیرد.

این مواد شیمیایی با سیستم‌ های هورمونی تعامل برقرار کرده و بر سنتز، تنظیم، انتقال، متابولیسم و دریافت هورمون تأثیر می ‌گذارند به همین دلیل همگی آنها در دوران بارداری آسیب خواهند رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران موسسه ملی علوم بهداشت محیطی و موسسه ملی سلامت، ارتباط بین استفاده از محصولات شیمیایی مراقبت بهداشتی و سطوح هورمون‌ های استروئیدی جنسی، از جمله استروژن و پروژسترون و هورمون‌های تیروئید را در میان زنان باردار بررسی کردند. آنها همچنین به تجزیه و تحلیل چگونگی تأثیر عوامل جمعیت شناختی بر استفاده از برخی محصولات مراقبت شخصی و بهداشتی پرداختند.

در این پروژه تحقیقاتی نمونه خون ۱۰۷۰ زن باردار بین ۱۸ تا ۴۰ سال جمع آوری شده و مورد بررسی قرار گرفت. در عین حال یک مطالعه آینده نگر برای بررسی قرار گرفتن در معرض محیطی در زنان باردار و فرزندانشان، طراحی شد.به عنوان بخشی از این تحقیق، شرکت‌ کنندگان تحت معاینات فیزیکی پزشکی قرار گرفته و مجموعه ‌ای از پرسشنامه‌ ها را تکمیل کردند که شامل مشخصات نژادی، شغل، سبک زندگی و استفاده از محصولات مراقبت بهداشتی – آرایشی شخصی مانند عطرها، لوسیون ‌ها، لوازم آرایشی، لاک ناخن، کرم موبر، دهان‌ شویه، شامپو و سایر محصولات مو مانند سفید کننده، حالت دهنده و فیکس کننده بود. شرکت ‌کنندگان همچنین دو بار در طول بارداری خود نمونه‌ های خونی ارائه کردند که از نظر ۹ هورمون استروئید جنسی و تیروئید مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج بررسی ها نشان داد استفاده از محصولات مو، به ویژه رنگ مو، سفید کننده، حالت دهنده و فیکس کننده با سطوح پایین تر هورمون های استروئیدی جنسی که نقش مهمی در حفظ بارداری و رشد جنین دارند، مرتبط است.اختلال در این هورمون ها ممکن است به پیامدهای نامطلوب مادر و بارداری مانند محدودیت رشد، زایمان زودرس و وزن کم هنگام تولد کمک کند.

علاوه بر این، تغییرات در سطح هورمون‌ ها، به ‌ویژه در دوران بارداری، می ‌تواند پیامدهای گسترده‌ فراتر از سلامتی در بدو تولد داشته باشد. از جمله این موارد می توان به تغییر در رشد نوزاد و کودک، مسیر بلوغ و توسعه سرطان ‌های حساس به هورمون مانند سرطان پستان، رحم و تخمدان اشاره کرد.


به اعتقاد محققان باید تحقیقات بیشتری برای درک تأثیر قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی موجود در محصولات مو در جمعیت باردار بر سلامت عمومی انجام شود. زوریمار ریورا نونیز (Zorimar Rivera-Núñez) استادیار دانشکده بهداشت عمومی راتگرز ایالات متحده آمریکا و سرپرست این پروژه تحقیقاتی می گوید: متغیرهای اجتماعی-اقتصادی، مانند درآمد، تحصیلات و وضعیت شغلی، بر استفاده از محصولات مراقبت شخصی و بهداشتی در میان زنان باردار تأثیر می‌ گذارند. البته در تحقیقات گذشته نیز مشخص شد که بین فراوانی استفاده از این محصولات و نشانگرهای اجتماعی-اقتصادی در زنان غیر باردار نیز چنین ارتباطی وجود دارد. برای نمونه، زنان با درآمد بالا و زنان شاغل بیشتر از این محصولات استفاده می کنند.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آراستگی تناسب اندام بارداری استفاده از محصولات محصولات مراقبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟

با توجه به شیوع زیاد آلرژی در فصل بهار فاطمه عدالت فر، کارشناس مامایی با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره احتمال آلرژی گرفتن مادران باردار در فصل بهار توضیح داد.

او گفت: ممکن است مادرانی که قبلا آلرژی نداشته اند، حین بارداری در فصل بهاری این آلرژی را داشته باشند.

او همچنین رعایت برخی نکات برای مادران بارداری که در فصل بهار دچار آلرژی شده‌اند را ضروری دانست و افزود: مادری که به آلرژی مبتلا شده٬ ممکن است به جنینش هم انتقال دهد.

عدالت فر در پاسخ به این سوال که آیا حتما مادران باردار آلرژی را به جنین منتقل می‌کنند؛ گفت: اگر رعایت نشود به صورت تنگی نفس یا وزن کم هنگام تولد خودش را بروز می‌دهد.

او همچنین در پاسخ به این سوال که افرادی که جراحی شکمی انجام داده‌اند هم می‌توانند باردار شوند؛ بیان کرد: بهتر است بگذارند زخم ترمیم شود.

این کارشناس درباره چکاپ‌های مهم برای مادران بالای ۴۰ سالی که می‌خواهند باردار شوند نیز توضیح داد.

او گفت: این افراد باید ذخیره تخمدانی کافی داشته باشد.

در پایان نیست موضوع افرادی که تعویض مفصل انجام داده‌اند و می خواهند باردار شوند بررسی شد.

عدالت فر در این باره گفت: باید تاییدیه پزشکشان را بگیرند.

توضیحات بیشتر را در ویدیوی زیر تماشا کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟